Vergelijk en bespaar.
Check hier onze beste deals!

Vergelijk de goedkoopste contracten

 Kies de beste deal 

Bespaar honderden euro’s per jaar!

Overstappen bij mobiele abonnementen

Overstappen bij zorgverzekeringen

Overstappen bij providers

Overstappen bij energiemaatschappijen

Overstappen bij autoverzekeringen

Kies de categorie waarin je wilt overstappen.

Wil je graag van aanbieder veranderen maar zie je op tegen het uitzoekwerk? De Slimme Bespaarder heeft alle aanbiedingen overzichtelijk voor je verzameld.

Vergelijk het complete aanbod

Met behulp van onze vergelijker zie je meteen het beste aanbod dat perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen, op basis van prijs en kwaliteit!

Gratis overstappen

Met De Slimme Bespaarder kun je kosteloos overstappen naar een nieuwe aanbieder, waarmee je honderden euro’s per jaar bespaart.

Wat klanten over ons zeggen

Over ons

De Slimme Bespaarder is gegroeid vanuit een oneerlijk gevoel over de stijgende kosten van vaste lasten. Bestaande klanten worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om kortingen, in vergelijking met aanbiedingen voor nieuwe klanten.
Wij streven ernaar om een positieve verandering teweeg te brengen door eerlijke tarieven en betaalbare prijzen te bieden voor internet & TV, kranten- en tijdschriftenabonnementen en energiecontracten. Jaarlijks overstapen of trouw blijven aan dezelfde aanbieder, wij zijn er om je te helpen.

Met De Slimme Bespaarder willen we eerlijke prijzen voor iedereen die worstelt met stijgende kosten, of gewoonweg wat geld wil overhouden voor leuke dingen.

Veelgestelde vragen

Bij De Slimme Bespaarder zijn er geen kosten verbonden aan het overstappen naar een andere aanbieder; het is volledig gratis voor jou! Het overstappen naar een andere aanbieder kan vaak een mooie besparing opleveren. Als je advies wilt over wat voor jou het beste is om te doen, neem dan gerust contact met ons op.
Ja, De Slimme Bespaarder is volledig onafhankelijk. We hebben geen exclusieve samenwerkingen met specifieke aanbieders en we streven ernaar om de beste deals te regelen voor onze klanten, ongeacht de aanbieder. Ons enige doel is om jou te helpen geld te besparen op jouw vaste lasten, en we doen dit met integriteit en onafhankelijkheid.

Wij helpen je graag

Heb je behoefte aan advies of heb je vragen over de verschillende mogelijkheden?
Maak dan nu een telefonische afspraak. We staan klaar om je te helpen!