Korting op jouw abonnementen?

Minder betalen en meer geld overhouden voor leuke dingen, wie wil dat nou niet?

Geef aan waar je op wilt gaan besparen

In slechts 3 minuten geregeld: begin nu met het besparen van honderden euro’s per jaar! Vertrouw op ons team om je te begeleiden bij het realiseren van mooie besparingen op je vaste lasten, met behoud van dezelfde, of zelfs betere voorwaarden.

Selecteer hieronder waar je op wilt gaan besparen.

Waar kan je slim op besparen?

Wat klanten over ons zeggen

Over ons

De Slimme Bespaarder is ontstaan vanuit een gevoel van onrechtvaardigheid over de stijgende kosten van vaste lasten. Wij streven ernaar om een positieve verandering teweeg te brengen door eerlijke tarieven en betaalbare prijzen te bieden voor internet- & TVabonnementen, kranten- en tijdschriftenabonnementen, verzekeringspremies en energiecontracten. Of je nu jaarlijks overstapt of trouw bent aan dezelfde aanbieder, wij zijn er om je te helpen.

Met De Slimme Bespaarder willen we een eerlijker en betaalbaarder leven mogelijk maken voor iedereen die worstelt met stijgende kosten, of gewoonweg wat geld wil overhouden voor leuke dingen.

Onze successen, jouw voordeel

Tevreden klanten
0 +
Gemiddelde besparing
0
Bespaar tijd
Snel geregeld & geen gedoe

Veelgestelde vragen

Na aanmelding nemen we eerst contact met je op voor een laatste check van je gegevens. Vervolgens begint ons team direct met het onderhandelen met jouw huidige aanbieders om korting te krijgen op jouw abonnementen. We hanteren het principe van “No cure, no pay”, dus je betaalt alleen als we succesvol zijn in het verkrijgen van korting voor jou. Zodra de onderhandelingen zijn afgerond en we korting hebben weten te regelen, ontvang je een terugkoppeling met het behaalde resultaat.
De korting gaat in zodra de onderhandelingen succesvol zijn afgerond en de nieuwe afspraken met je aanbieders zijn bevestigd. Vanaf dat moment profiteer je van de lagere abonnementsprijzen.
Als er geen korting mogelijk blijkt te zijn, brengen we uiteraard geen kosten in rekening. Ons “No cure, no pay” beleid zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor het resultaat dat we voor je behalen. Mocht er geen korting worden verkregen, dan brengen we dus geen succes fee in rekening.
Bij De slimme bespaarder richten we ons op het besparen van kosten op diverse abonnementen, waaronder internet & televisie, kranten & tijdschriften, energie, verzekeringen en meer. We streven ernaar om voor al deze vaste lasten de best mogelijke deals te regelen, zodat je maandelijks geld kunt besparen zonder in te leveren op de kwaliteit van de diensten.

Wij helpen je graag

Heb je behoefte aan advies of heb je vragen over de verschillende mogelijkheden?
Maak dan nu een telefonische afspraak. We staan klaar om je te helpen!